Welkom,

LOCKWOOD INTERNATIONAL B.V. is een vooraanstaande producent van hoogwaardige weeg- en verpakkings machines voor de aardappel- uien- groente- en fruitsector en andere aanverwante producten. Lockwood bestaat reeds 50 jaar. Door de kennis die is opgebouwd in deze periode is Lockwood in staat om hoogwaardige machines te leveren.

Sorteerders, wassers, drogers en leestafels stellen de klant in staat om het beste product uit te sorteren. De semi-automatische weegmachines staan bekend om hun betrouwbaarheid en levensduur. De computerwegers hebben bewezen, in een veeleisende markt, dat Lockwood in staat is om hoogwaardige precisie machines op de markt te brengen. Lockwood wegers functioneren het best met Lockwood verpakkingsmachines. Deze machines zijn zeer snel en leverbaar voor vele soorten verpakkingen. Plastic, net, jute en papier. Van de rol of losse zakken in elke gewenste afmeting van 0,5 tot 50 kilogram. Lockwood levert uiteraard ook alle toe- en afvoerbanden, eventueel met besturing. Kortom; complete installaties !

Om in staat te zijn alle Lockwood klanten over de gehele wereld van service te voorzien beschikken wij over een zeer kundige technische dienst, die service kan verlenen waar en wanneer dat nodig is.
De vertegenwoordigers van Lockwood in het buitenland beschikken over onze onderdelen en hebben door Lockwood getrainde service mensen in dienst.

Lockwood heeft een zeer ervaren team van mechanische en electrotechnische engineers. Continu worden aanpassingen aan de machines verricht om het productieproces te optimaliseren. Onze engineers zijn zich zeer bewust van de snelle veranderingen binnen de informatie technologie. Door hier goed op in te spelen bent u er zeker van dat de Lockwood machines zijn uitgerust met de nieuwste componenten.


© Copyright 2003 Lockwood Engineering BV. Developed by Starikoff.com.