MC 10 C

Deze flexibele multi- weegmachine heeft 10 weegschalen op rij, speciaal ontwikkeld voor wortelen. Tijdens het vullen van de lege weegschalen selecteert de computer een gewicht uit de overblijvende gevulde weegschalen. Dit betekent grotere capaciteit. De computer kiest het beste gewicht uit met de grootste nauwkeurigheid wanneer alle weegschalen worden gebruikt. De menu gestuurde software combineert verschillende programma instellingen welke eenvoudig bediend kunnen worden.

Werking:

Een opvoerband voert het product naar de vibrerende verdeelbak, die het product gelijkmatig naar de 10 trilgoten verdeelt. Het product komt gelijkmatig in de weegschalen, waarin met behulp van de computer de juiste combinatie wordt geselecteerd. De gekozen weegschalen dumpen het product op de afvoerband en de afvoerband voert het product af naar de verpakker.

Elektrisch aansluiting:

4 kW, 400 V met nul en aarde, 50 Hz. (Eur)
4 kW, 220 V met aarde, 60 Hz (USA)

Gewicht:

±. 1800 kg

Geconditioneerde luchtaansluiting:

6 Bar, ± 200 l/min.

Capaciteit:

Weegcapaciteit tot 10 kg in 1 dump.
Afhankelijk van het product 40 stortingen/minuut (gebaseerd op 1 kg zakken).

Opties:

Aan-en afvoerbanden op aanvraag van de klant.
Afvoerbanden met 2,3 of 4 uitgangen. Product afvoer naar de midden of naar de zijkant en de midden, er zijn diverse mogelijkheden. De verpakkers kunnen aangepast worden aan de hoogte van de weegmachine.

The Lockpack 10C kan perfect gecombineerd worden met onze verpakkers zoals LockSeal HS (PE film zakken), HSN
(net/raschel zakken) PB (papieren zakken) Netclock (zakken met clip) of WBS (wicket zakken).

Aansluiting met andere (nieuwste generatie) verpakkingsmachines is ook mogelijk.© Copyright 2003 Lockwood Engineering BV. Developed by Starikoff.com.