MC 10 P

In de nieuwe uitvoering met de aanduiding V6.X zijn de laatste ontwikkelingen in deze weegmachine toegepast. Zodoende is de weger compacter geworden en voorzien van een nieuwe generatie electronica zodat er nog meer instellingen mogelijk zijn. Een echte universele computer-gestuurde weger voor aardappelen, uien, spruiten en wortelen, die bovendien zeer gebruikvriendelijk is door het menu-gestuurde LCD-scherm.

Werking:
Via het transportsysteem komt het product op de nieuw ontwikkelde trilgoten met een hoge capaciteit. In een gelijkmatige stroom valt het verpakken product in de speciaal tegen langdurig hameren beschermde buckets van de weegschalen.
De computer selecteert uit de 10 weegschalen het gewenste afvulgewicht. Zeer nauwkeurig in te stellen tot een afvulgewicht van 12,5 kg. Naar keuze wordt de afgewogen hoeveelheid links of rechts uit de machine gevoerd.

Electrische aansluiting:
230/400 Volt met Nul en Aarde bij 50 Hertz.
Verbruik circa 3,5 Kilowatt.

Gewicht:
Circa 1300 kg.

Luchtverbruik:
Circa 70 liter per minuut bij 6 bar.

Verpakkingen:
Weegcapaciteit tot 12,5 kg per verpakking.

Snelheid:
Afhankelijk van het produkt bij 2,5 kg circa 30 verpakkingen per minuut.

Opties:
Aan- en afvoerbanden zijn op iedere situatie aan te passen. Standaard voorziet ons CRB-programma in produktafvoer en naar een kant, twee kanten, het midden of twee kanten afvoer naar het midden In die laatste situatie kan ook nog een verdeelklep gemonteerd worden.
Verhoogde uitvoering.

De Lockpack MC-10 P is perfect te koppelen aan de verpakkingsmachine Lockseal HS (PE-folie machine), Lockseal HSN (net Lockseal), Lockseal PB (voor papeir), Netlock (clippen) of WBS (losse zakken). Koppeling aan elk gangbaar type verpakkingsmachine is natuurlijk ook mogelijk.


© Copyright 2003 Lockwood Engineering BV. Developed by Starikoff.com.