MC 12 DL

Deze flexibele, universele weger heeft twee rijen van 6 weegschalen. Hierdoor is de machine smal en is continue weging mogelijk. De doorlooptijd van het product wordt hierdoor korter wat de capaciteit ten goede komt. In tegenstelling tot de Lockpack MC 12 DP heeft deze machine grotere weegbakken n.l. 22,5 cm voor groter product zoals b.v. sinaasappelen.

De computer zorgt voor een nauwkeurig afvulgewicht en kiest, i.v.m. de nauwkeurigheid bij de grote gewichten uit alle 12 schalen.
De menu-gestuurde software met een Touchscreen combineert een veelvoud aan instellingen met een eenvoudige bediening.

Werking:

Via een opvoerband komt het product op een geïntegreerde verdeelband. Via trilplaten en twee rijen trilgoten vindt een evenredige verdeling plaats. In een gelijkmatige stroom komt het product in de weegschalen waar d.m.v. de computer een goede gewichtscombinatie wordt geselecteerd. De geselecteerde weegschalen laten het product door en de afgewogen hoeveelheid kan naar de verpakkingmachine.

Electrische aansluiting:

230/400 Volt met Nul en Aarde bij 50 Hertz.
Verbruik circa 4 Kilowatt.

Gewicht:

Circa 2500 kg.

Luchtverbruik:

Circa 250 liter per minuut bij 6 bar.

Verpakkingen:

Weegcapaciteit tot 25 kg.

Snelheid:

Afhankelijk van het product bij verpakkingseenheden 2,5 kg circa 65 eenheden per minuut.

Opties:

De Lockpack MC-12 DL is ideaal te combineren met de verpakkingsmachines Lockseal HS (PE-folie), Lockseal HSN (net Lockseal), Lockseal PB (voor papier), Netlock (clippen) of WBS (losse zakken). Koppeling aan elk ander gangbaar type verpakkingsmachine is mogelijk.


© Copyright 2003 Lockwood Engineering BV. Developed by Starikoff.com.